Chatujte s námi ve čtvrtek 16.9. od 21 hodin o sociálních službách a školství

12.09.2010 21:31

Na téma sociální služby a školství budou online diskutovat Andrea Tajanovská, ředitelka Institut vzdělávání Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR, Michaela Veselá, ředitelka Farní charity v Prachaticích, Petra Sandanyová, ředitelka Soukromé SOŠ a SOU Prachatice, s. r. o., Jana Holá, pracovnice Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových a Júsuf Traore, předseda a výkonný ředitel občanského sdružení Portus Prachatice.

PRO Prachatice se hlásí v sociální oblasti například k zachování optimální sítě sociálních služeb, pokračování v již započatém komunitním plánování sociálních služeb, spolupráci s místními organizacemi a spoluobčany na utváření občanské společnost a čerpání finančních prostředků z národních a nadnárodních zdrojů na rozvoj sociálních služeb ve městě Prachatice.

V oblasti školství kandidáti PRO Prachatice deklarují udržení všech tří základních škol, vytvoření samostatného odboru školství, podporu a rozvoj učňovského školství, vytvoření funkční školské komise, aktivní potírání kriminality a záškoláctví a prevenci nežádoucích společenských jevů.

 

Vstoupit do chatu  je možné pomocí hlavního menu nebo přímo zde.